Starmageddon: Project Earth
zdroj: tisková zpráva

Starmageddon: Project Earth

4. 4. 2002 1:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O tom, že se připravuje vesmírná strategie podobná velmi oblíbenému Homeworldu, jste možná již slyšeli.

Nejprve jste však měli možnost se setkat s názvem Starmageddon, později zase s Project Earth. Dnes proběhla tiskem konečně podrobnější zpráva o této hře a v ní jsme se setkali s označením Starmageddon: Project Earth (asi aby se to nepletlo). Tato tisková zpráva informuje především o tom, že vydavatelem této RTS z dílny polských Lemon Interactive, se stala společnost Mindscape. Rovněž jsme se dozvěděli přibližnou dobu vydání - třetí čtvrtletí 2002. A nechyběly ani dva nové obrázky, které nyní zdobí naši galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Starmageddon: Project Earth se bude odehrávat v době velmi vzdálené dnešnímu světu. Vesmír se již nebude zdá tak nekonečný jako dnes a počítače budou vládnout neuvěřitelnou silou, i když i ta nebude stále stačit na to, aby přebila mocnou lidskou mysl. Pouze jeden z miliardy lidí bude mít schopnost a sílu řídit Bahamut - mateřskou loď, která je základnou vesmírné flotily. Tito lidé si říkají Sundivers a díky svému nervovému propojení s lodí ji dokážou virtuálně ovládat. Hráč bude mít možnost stát se takovým výjimečným jedincem. Při své cestě za kolonizací jedné planety, se hráčova Bahamut a ještě dvě další setkají se záhadnou kometou, která si to míří přímo k Zemi. V jejím ocasu jsou však skryté mimozemské válečné lodě...

Pokud jste si již prohlédli naši galerii k této hře, jistě uznáte, že se zde setkáte s velice pěkně propracovaným 3D prostředím. Ovládání by mělo být velice jednoduché a zahrát si prý budete moci jak za lidskou, tak za mimozemskou rasu. Mnoho zábavy určitě přinese také multiplayer podporující až osm hráčů.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články