Star Wolves, Utopia City, Guild Wars
zdroj: tisková zpráva

Star Wolves, Utopia City, Guild Wars

9. 3. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máte-li dnes chuť na malý výlet vesmírem, navštivte naši galerii náležející 3D taktické strategii s prvky RPG s názvem Star Wolves, čekají tam na vás nové ukázky.

Vývojem tohoto sci-fi projektu se zabývá studio Xbow Software. Očekávat můžete nelineární příběh, real-timový bojový systém, spoustu různých misí, vedlejších i tajných úkolů či zuřivé vesmírné bitky, ve kterých nebudou chybět různé druhy vesmírných bojových letounů, aj. Toho všeho se budete účastnit s týmem až šesti postaviček s různými charakteristikami a schopnostmi, které budou postupem hry nabývat zkušenosti a zdokonalovat se. Vydání Star Wolves je naplánováno na 2. kvartál 2004.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Star Wolves galerie  ||  Utopia City galerie  ||  Guild Wars galerie

U sci-fi tématu zůstaneme i s dalšími ukázkami. Ty patří first-person střílečce pojmenované Utopia City. Její akce se bude odehrávat ve virtuálním městě zvaném Utopia City. Jde o fiktivní místo obývané lidskými bytostmi, pro které se tento virtuální svět stal drogou, a které si neuvědomují, jaké nebezpečí pro ně toto místo představuje. Kromě nich však ve městě působí i strážci a destruktoři, jejichž úkolem je město chránit od průniku z venčí a podporovat zdejší život. Cílem hráče bude osvobodit lidi ztracené v digitálním světě. Problém bude spočívat v tom, že jim se nebude chtít být zachráněni.

Úplně z jiného soudku jsou však obrázky poslední. Ty vás naopak totiž zavedou do světa fantazie, jaký vám nabídne masivně multiplayerová RPG Guild Wars. Tu pro vás připravuje studio ArenaNet, v jehož týmu se nacházejí i zkušení vývojáři Starcraftu, Warcraftu a Diabla. Guild Wars by měla vyjít v druhé polovině roku a jako jedna z mála her nehrozí měsíčními poplatky.

korgull

Nejnovější články