Star Wars: Republic Commando screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Republic Commando screenshoty

5. 2. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hry s tématikou Hvězdných válek stále neberou konce, ale s přibývajícími zkušenostmi LucasArts jejich kvalita postupně roste.

Propadáky typu Starfighter, Battle for Naboo nebo Obi-Wan průběhem času vystřídaly podstatně kvalitnější kousky jako dnes recenzovaná onlinovka Star Wars Galaxies a mezi budoucí nadějné projekty se řadí i Republic Commando. Detailů o této first-person střílečce pro PC a Xbox běžící na Unreal enginu je zatím jako šafránu (info), nicméně dnes se nám podařilo získat várku sedmi nových screenshotů s typickým pohledem přes přilbu vojáků či přestřelkami v interiérech (thx ZeroCool).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

A když už jsme u těch LucasArts, hodí se na tomto místě připomenout i událost zmiňovanou už ve včerejších krátkých zprávách - tedy scan s prvními pořádnými in-game obrázky z point & click adventury Sam & Max: Freelance Police, které pochází z australského herního časopisu Hyper. Na specializovaných serverech jako AdventureGamers se hned rozhořela diskuse o tom, že grafika ve hře vypadá jako předrenderovaná namísto dříve slibované renderované v reálném čase, ale to se vyjasní až koncem letošního roku, kdy má nový Sam & Max vyjít.
zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články