Star Heritage 1: The Black Cobra
zdroj: tisková zpráva

Star Heritage 1: The Black Cobra

8. 9. 2005 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Stejný vývojářský tým, který chystá včera zmíněnou adventuru na motivy Strugackých (The Island: The Earthling), se zabývá zároveň i tvorbou dalšího titulu s názvem Star Heritage 1: The Black Cobra.

Taktéž se jedná o dobrodružnou hru se sci-fi tématikou a first-person perspektivou. Její vydání je v tuto chvíli jisté pouze v zemích bývalého Sovětského svazu prostřednictvím společnosti 1C, a to už velmi brzy, ovšem vše nasvědčuje tomu, že se plánuje expanze i do jiných částí světa. Prý probíhají jednání s vydavateli. Proto vám dnes v naší galerii nabízíme balík screenshotů, abyste měli představu, nač se lze těšit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Star Heritage 1: The Black Cobra nabízí nelineární příběh, v jehož rámci zaujmete roli tajného agenta planety Země, který má za úkol lidské koalici v boji proti vetřelcům z vesmíru. Osud vás zavane na nějakou neznámou planetu, neregistrovanou v žádném vesmírném katalogu, daleko od vesmírných obchodních tras. Vaším primárním úkolem bude únik z tohoto místa a pokračovat dále v pomoci lidstvu v boji za nezávislost. Pochopitelně co se snadno řekne, to se hůře vykoná, takže i vás čeká velká spousta komplikací a překvapení.

Pamětníky ZX Spectrum by tato hra mohla potěšit. Představuje prý totiž takové znovuzrození textové adventury těchto vývojářů z roku 1995. Star Heritage 1 samozřejmě už zdaleka nebude pouze textová. Čeká vás moderní grafika (s rozlišením 1024 x 768, nejrůznějšími efekty, včetně koloběhu dne a noci či počasí), snadno přístupný uživatelský interface, spousta nových rébusů k rozlousknutí, speciální bojový systém, originální muzika a působivé zvukové efekty, aj. Hru prý půjde dokončit několika způsoby. Příběh a průběh hry bude prý ovlivněn i tokem času. Další podrobnosti naleznete na oficiálních stránkách.

Update 15:45 - Zjistili jsme, že Star Heritage 1 je vyvíjena déle než rok na enginu, který vytvořili přímo její tvůrci. Nyní se prý chystá anglické demo hry. Hotové by prý mělo být koncem příštího týdne.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články