STALKER: Oblivion Lost, Storm Angel, Wish
zdroj: tisková zpráva

STALKER: Oblivion Lost, Storm Angel, Wish

21. 10. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestli jste dnes ještě nedostali potřebnou dávku radioaktivity, doporučujeme vám navštívit galerii ke hře S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost, vznikající v dílnách společnosti GSC GameWorld.

Mimochodem o tom, co to je radiace, kdy ji objevili a jaké má účinky na lidský organismus, se můžete dočíst v článku na oficiálních stránkách hry. Stejně tak tam najdete i zprávu o tom, že katastrofa v Černobylu nebyla možná takovou náhodou, jak se dlouhá léta tvrdilo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
STALKER: Oblivion Lost galerieStorm Angel galerieWish galerie

Nové obrázky na vás dnes čekají také v galerii k arkádě Storm Angel, kterou pro vás připravují Loaded Studios, tvůrci freeware hry Blip & Blop. Tento projekt je branou do daleké budoucnosti, do roku 2456, kdy dojde k napadení kolonií náležejících Zemi mimozemskými silami. Storm Angel je název největší vojenské lodi, kterou kdy kdo stvořil, a která je připravena zlikvidovat vetřelce. Budete na to mít 13 levelů a 10 různých zbraní. Na výběr budete mít i z několika stupňů obtížnosti.

Náš výlet po galeriích tentokrát ukončíme u masivně multiplayerové RPG s názvem Wish. Vlastně to není obyčejná MMORPG, ale rovnou UMMORPG - Ultra masivně multiplayerová online RPG, což znamená, že má být navržena tak, aby se ve fantasy světě, který nabídne, potkalo opravdu masivní množství hráčů (desítky tisíc). Betatest hry je naplánován na letošní prosinec. K jejímu vypuštění by pak mělo dojít někdy na konci příštího roku, když vše dobře dopadne.

korgull

Nejnovější články