Splinter Cell 3 s podtitulem Chaos Theory
zdroj: tisková zpráva

Splinter Cell 3 s podtitulem Chaos Theory

13. 7. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už před měsícem jsme vás v rubrice krátkých zpráv (tabulka uprostřed hlavní stránky) informovali, že UbiSoft si u amerického patentového úřadu zaregistroval ochrannou známku Chaos Theory, která měla sloužit jako podtitul třetího dílu úspěšné série Splinter Cell.

Splinter Cell zdroj: tisková zpráva Před okamžikem to bylo potvrzeno oficiální tiskovou zprávou, takže z názvu vypadla trojka (podobně jako se tomu brzy stane u pracovního označení Prince of Persia 2). Hra, která sklidila řadu ocenění na E3, vyjde nejprve pro PC a Xbox na Vánoce 2004 a v prvním čtvrtletí příštího roku budou následovat verze pro ostatní platformy, včetně N-Gage. Do naší galerie přibyl třetí a čtvrtý screenshot ve vysokém rozlišení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva O obsahu Splinter Cell: Chaos Theory se dočtete podrobnosti v tomto článku, nicméně dnešní tiskovka obzvlášť vyzdvihuje souboje na blízko za pomoci nože nebo nové pohyby jako lámáni vazu či házení přes římsu (pokud si slova UbiSoftu vykládáme správně). Dozvěděli jsme se také náplň dvou misí, ve kterých bude vaším cílem krádež tajných dokumentů přímo pod nosem nepřítele nebo sejmutí teroristy obklopeného bodyguardy. Na závěr jedna perlička - zatímco v květnové zprávě pěl výrobce oslavné ódy, že půjde o "nejlépe vypadající hru všech dob na všech platformách", nyní to krapet zmírnil a ve stejně formulované větě to vyměnil za "nejlepší grafiku na konzolích" :)

zdroj: PR

jd

Nejnovější články