Spellforce, Firestarter, The Sims 2
zdroj: tisková zpráva

Spellforce, Firestarter, The Sims 2

28. 10. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sváteční dopoledne načneme sadou nových screenshotů z připravované hry s názvem Spellforce: Teh Order of Dawn, z dílen The Phenomic Zone.

Má jít o unikátní kombinaci 3D RTS a RPG, která vás zavede do fantasy světa plného kouzel a dobrodružství, kterému však jde díky 13 nejmocnějším čarodějům o existenci. To díky nim a jejich touze ovládat všechno a všechny, se tento svět roztříštil na tisíc kousků. Zůstalo pouze pár ostrovů spojených magickými portály...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Spellforce galerieFirestarter galerieSims 2 galerie

V naší galerii můžete objevit i pár nových ukázek z virtuálního světa produkovaného strojem známým jako Firestarter. Ten je výdobytkem moderní doby a má lidem přinášet zábavu. Od té doby, co jej napadl zákeřný virus, který si virtuální realitu vytváří podle svého a zahlcuje svůj svět nejrůznějšími krvelačnými monstry a nebezpečnými pastmi, jde však hráčům o život. Kdo se dostane do jeho spárů, má jen 48 hodin na únik, jinak zemře.

A nakonec zde máme 11 dalších obrázků z jistě velmi očekávaného pokračování hry The Sims, které má být o základu obrozeno. Svět The Sims 2 bude především ve 3D a tak detailně propracovaný, že budete moci číst emoce postav přímo z jejich tváří. Velké novinky vás ale čekají i po dalších stránkách. Simáky budete kupříkladu provázet celým jejich životem, uvidíte, jak se rodí, budete je provázet dětstvím i dospělostí, prostě tak, jak je tomu v životě. Budete moci dokonce ovlivnit formování jejich osobností. Aby toho nebylo málo, tak si každý Simák ponese svou genetickou informaci, kterou bude dále předávat svým potomkům. Zatímco předchozí dvě hry by se měli objevit už letos, The Sims 2 si budete mít možnost pořídit až začátkem příštího roku. Pokud vás hra zaujala, doporučujeme sledovat kvalitní českou fanouškovskou stránku TheSims2.GameCentrum.net.
zdroj: WPAVPCAction, fansite

korgull

Nejnovější články