SpecForce - první ukázky a info
zdroj: tisková zpráva

SpecForce - první ukázky a info

19. 1. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Polská vývojářská společnost Techland konečně vypustila trojici prvních ukázek z jejich nadcházejícího akčního sci-fi počinu s názvem SpecForce, který by měl navázat na předchozí Chrome, a to nejen tím, že používá stejný engine (viz tato zpráva).

Kromě těchto obrázky, jež vám samozřejmě nabízíme v naší galerii, Techland zveřejnil i první podrobnosti o své nové hře. Hráč v ní ztvární člena speciálních jednotek - SpecForce, které byly založeny na základě jisté krizové situace. Vybavení budete mít to nejmodernější.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

SpecForce má být zasazena do budoucnosti. Jde pochopitelně o ten typ budoucnosti, kdy je lidstvo sjednoceno do Federace a začíná kvůli hledání nejrůznějších přírodních zdrojů a dalšího života ve vesmíru kolonizovat různé světy. Ovšem jako téměř vždy v takových příbězích, i tentokrát dojde k rozpadu jednotné moci Federace. Planety na okraji vesmíru tak spadnou do klína mocných syndikátů. Nové světy, které se oprostí od vlivu Federace, se stanou ve velkém rájem pro různé kriminální živly.

Lidstvem zmítá anarchie a situace se díky úspěšným výpadům členů teroristických organizací na zmocněnce Federace zhoršuje. Za tím vším je jakýsi umělý enzym, který povzbudí vitalitu, uvolní agresi a zlepší motoriku. Vyšetřování odhalí, že původcem této substance jsou laboratoře jednoho ze syndikátů. Je třeba zasáhnout...
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články