Slovenská letecká arkáda Air Conflicts
zdroj: tisková zpráva

Slovenská letecká arkáda Air Conflicts

7. 1. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Košické vývojářské studio 3D People dodělalo RPG Kult: Heretic Kingdoms, pustilo se do jeho (prý značně zdokonaleného pokračování) a mezitím si jen tak bokem střihne arkádový letecký simulátor Air Conflicts z období druhé světové války.

Vzniká ve spolupráci s jinou slovenskou firmičkou 3DDivision, která se stará o programování a grafiku, zatímco 3D People jim pomáhá s designem hry, dokumentací, marketingem a kontaktem s vydavateli. Tím se už stala společnost Frogster Interactive, které se titul zamlouvá a chce ho vypustit v květnu za budgetovou cenu 20 Euro v Německu, Francii, Španělsku, Itálii, Švýcarsku, Rakousku a zemích Beneluxu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V deseti nelineárních a historicky věrných kampaních se zúčastníte úctyhodného počtu 200 misí, které čítají bombardování, manévrování, střežení a ovládnutí vzdušného prostoru, výsadek parašutistů či dodávku zásob na bojiště. Zalétáte si ve dvanácti autenticky zpracovaných letounech tří armád (Royal Air Force, Luftwaffe a Red Army Air Force), mezi něž se řadí Spitfire, Mosquito, Avro Lancaster, He-111, Ju-47 Stuka, Me-Bf 109, Gloster Meteor, Gotha 229, IL4, IL2, Lavochkin 5 a Bisovat 5. Počítat můžete také s pokročilým systémem získávání odměn a medailí i třemi multiplayerovými módy až pro 8 hráčů na LAN.

Na Air Conflicts pracuje pouze čtyřčlenný tým lidí, kteří se svým dílem nemají v úmyslu kandidovat na hru roku, nicméně vzhledem k nízkým nákladům, krátké době vývoje a vydání v tolika zemích (momentálně se jedná ještě o USA a ČR/SR) je už předem jasné, že se pro tvůrce stane komerčně úspěšnou.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články