Simon The Sorcerer 3D přeci jen bude
zdroj: tisková zpráva

Simon The Sorcerer 3D přeci jen bude

29. 3. 2002 19:06 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Je skoro až s podivem, že hra, jejíž vydání bylo původně plánováno na konec roku 2000 a z mnoha důvodů k němu nakonec nedošlo, úplně nezanikla.

Tím spíš, jde-li o adventuru postavenou na NDL NetImmerse 3D enginu (Prince of Persia 3D), který sice na svou dobu splňoval požadavky na moderní efekty, ale vzhledem k rychlosti vývoje těchto technologií, se s dnešními již nedá srovnávat. A o jaké hře že to vlastně mluvíme? Samozřejmě nejde o nic jiného, než o Simon The Sorcerer 3D od firmy Headfirst Productions, která se tímto počinem chtěla pokusit o vylepšení a oživení svého 2D titulu. Od doby, kdy se do této předělávky hoši z Headfirst pustili, už uplynulo hodně vody, ale na oficiálních stránkách hry se zdá, že se zastavil čas. Nicméně se dnes už podruhé za rok a půl objevilo několik nových obrázků, které zřejmě mají případné stále ještě vyhlížející čekatele ujistit o tom, že Simon The Sorcere 3D přeci jen vyjde. Tentokrát byste se ho měli dočkat na Vánoce 2002.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Původním vydavatelem Simon The Sorcerer 3D pro PC i Mac, měla být společnost Hasbro, která však nejspíš psychicky nezvládla neustálé "dokončování" tohoto projektu, a po jejím odkoupení Infogrames odstoupila. Podle nejnovějších informací se ale našel nový vydavatel, kterým bude Vivendi.

Simon The Sorcerer 3D bude jinak akční adventurou v tom pravém slova smyslu. Kromě bitek s nejrůznějšími potvůrkami budete muset vyřešit mnoho hádanek a během své dobrodružné cesty si Váš teprve náctiletý hrdina popovídá s nejednou další postavičkou. Více o této hře najdete zde.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články