Sherlock Holmes: The Silver Earring
zdroj: tisková zpráva

Sherlock Holmes: The Silver Earring

2. 2. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce adventur a zejména pak ještě těch, kteří mají rádi zapeklité příběhy slavného detektiva Sherlocka Holmese, máme dobrou zprávu.

V dílnách vývojářů Frogwares, autorů titulů Journey to the Center of the Earth a The Mystery of the Mummy, právě vzniká nové dílo s názvem Sherlock Holmes: The Silver Earring. Dokončeno by mělo být ve třetím čtvrtleté tohoto roku. Podle vyjádření vývojářů na nově spuštěných oficiálních stránkách hry, bychom se velmi brzy měli dočkat i hratelného dema titulu. Zatím pro vás máme alespoň pár prvních ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ve hře Sherlock Holmes: The Silver Earring se budete moci seznámit nejen se samotným detektivem Sherlockem Holmesem, ale i jeho neméně slavným kolegou Dr. Watsonem. Oba je budete doprovázet po celou dobu vyšetřování jejich nového případu, což by vám mělo prý zabrat něco mezi 20 - 30 hodinami. Hra má být složena z pěti úrovní, během kterých navštívíte asi 40 různých lokací v Londýně 19. století. Řešení případu zahrne více než 40 svědků, tedy přes tři hodiny dialogů. Příběhem vás bude provázet dvacet filmečků, včetně konečného rozuzlení a původní orchestrální hudba Nicola Paganiniho a Felixe Mendelssohna.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články