Shadow of the Sun, Spellforce, Rest.Empire
zdroj: tisková zpráva

Shadow of the Sun, Spellforce, Rest.Empire

6. 2. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Další přírůstek do kategorie akčních adventur ponese jméno Shadow of the Sun.

Hra vás coby upíra uvrhne do prostředí alternativního světa, který si vychutnáte z pohledu vlastní osoby. Váš hrdina byl kdysi uvězněn Upírským koncilem, ale nyní se pokouší ze svého vězení uprchnout a s vidinou krásné ženy, která potřebuje jeho ochranu a pomoc, se vydává na cestu nejen lásky, ale i pomsty. Pro místa, do kterých vás titul zavede, hledali tvůrci inspiraci v díle Pán Prstnů, proto na vás dýchne atmosféra středověku a gotiky. Během svých cest rozlehlými lesy, vesnicemi, upířím vězením a nakonec i vampýřími hrady se budete muset se zbraní i magií postavit nesčetným nepřátelům z řad lidí, orků, upírů, různých válčných bestií, ale i samotným vládcům vampýrů. Nově oznámená hra od HotHead Studios by měla vyjít pro všechny platformy včetně PC a PS2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Shadow of the Sun  ||  Spellforce galerie  ||  Restaurant Empire galerie

Nové screenshoty obsahuje i naše galerie k fantasy mixu RTS a RPG Spellforce, za kterou stojí osobnost známá hráčům především díky Settlers, designér Volker Wertich. Jednou z hlavních předností Spellforce má být i její engine, pocházející mimochodem z výborné střílečky Aquanox, který umožní přepínání mezi pohledem shora a pohledem hrdiny, nacházejícím se na mapě.

Pro milovníky tycoonů a dobrého jídla chystá hong-kongská firma Enlight Software novou budovatelskou strategii Restaurant Empire, ve které se samozřejmě nestanete nikým jiným než majitelem prosperujícího gurmánského podniku. Restauraci můžete orientovat na francouzské, italské nebo americké speciality a hra půjde dokonce až do takových detailů jako jsou samotné recepty a jejich složení.
zdroj: TTG, PR, HomeLAN

ka&ko

Nejnovější články