Sensible Soccer 2006 se vrací
zdroj: tisková zpráva

Sensible Soccer 2006 se vrací

1. 11. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Oprašování starých známých značek je momentálně v kurzu a posledním příkladem tohoto trendu jsou Codemasters, kteří dnes ohlásili Sensible Soccer, nástupce úspěšné fotbalové série z let 1992-96.

Ta si nikdy nehrála na co největší realističnost, ale kompenzovala to vysokou mírou zábavnosti a svým typicky oddáleným pohledem kamery shora. V totožném stylu se ponese pokračování plánované na druhý kvartál příštího roku pro PC, PS2 a Xbox. Jak naznačuje sada prvních obrázků, opět se setkáme s fotbalisty, jejichž hlavy jsou neúměrně velké vzhledem ke zbytku těla, ale to zkrátka k Sensible Soccer neodmyslitelně patří.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojářem jsou Kuju Entertainment, se kterými však úzce spolupracuje Jon Hare, který v Sensible Software vymyslel původní hru (nebo třeba Cannon Foddera), takže by měla být zachována rychlá hratelnost předchůdců, jež dle jeho slov nebyly tak nudné a předvídatelné jako novodobá konkurence. Chystaný Sensible Soccer se sice nepyšní žádnou licencí, ale má nabídnout spoustu herních módů včetně kariéry, turnajů, lig s vámi definovanými pravidly a šancí vytvořit týmu snů nebo odemknout přes 100 bonusů, a to jak vylepšujících či těch úsměvných. Intuitivní ovládání umožní pohyb hráčů po 360 stupních a o vizuální stránku se zase postará nová cel-shadovaná grafika.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články