S DTF Games do bitvy o Stalingrad
zdroj: tisková zpráva

S DTF Games do bitvy o Stalingrad

5. 6. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio DTF Games obohatilo oficiální stránky svého nadcházejícího RTS projektu Stalingrad nejen o řadu nových informací, ale také o nové screesnhoty, které tak nyní můžete vidět také v naší galerii.

Jsou na nich zachyceny baterie sovětských polních raketometů BM-8-24 jištěných lehkými tanky a skupinou mariňáků; sovětský tank T34 a pěchota pod palbou dělostřelectva; sovětský Komsomolet vlečící zajatou Flak-88 náležející Wehrmachtu; ruské bombardéry sledující síly Wehrmachtu; malou skupin nepřátelských tanků útočících na sovětský těžký tank KV-1 a sestřelený Messerschmitt Bf-109F-4, letadlo důstojníka eskadry Wehrmachtu JG-3 "Udet", které se roztříštilo o zem. Prostě samá akce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak už samotný název hry napovídá, v této real-time strategii se zúčastníte jedné z nejdramatičtějších bitev 2. světové války. Její děj pokrývá období mezi červencem 1942 a lednem 1943. Těšit se můžete na dvě detailní kampaně, jednu za Wehrmacht, druhou za Rudou armádu. Celkem by měly obsahovat 36 misí a sedm dalších tajných misí odhalujících některá méně známá fakta o bitvě u Stalingradu. Hra totiž přesně rekonstruuje historické události a je navíc vybavena i interaktivní encyklopedií. Vydání titulu očekáváme letos na konci roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články