Rush for Berlin: Rush for the Bomb info
zdroj: tisková zpráva

Rush for Berlin: Rush for the Bomb info

30. 3. 2007 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci válečné real-time strategie Rush for Berlin (recenze) by si měli v kalendáři zaškrtnout 27.

duben. V tento den má totiž vyjít první oficiální datadisk k původní hře - Rush for the Bomb. Addon vám nabídne dvě nové kampaně, každou o 12 misích, tři nové vojenské důstojníky vybavené novými schopnostmi a mnohem více speciálních jednotek, jež hrají rozhodující roli v rámci příběhu. Ale pojďme se na něco z toho podívat podrobněji. O čem Rush for the Bomb pojednává, už víte a pokud ne, přečtěte si naši předchozí zprávu. Nyní se zaměříme na ony tři nové oficíry a jejich schopnosti využitelné na bojišti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro Spojence bude mít Rush for the Bomb připraveného důstojníka mobilní pěchoty, pro Němce feldkomandanta a pro Sovětský svaz důstojníka vojenské rozvědky. Každý z nich bude disponovat třemi novými schopnostmi. Spojenecký důstojník bude například moci využít schopnost triangulace, která způsobí, že všechny přátelské jednotky dělostřelectva automaticky zaútočí na nepřátelské cíle. Anebo v situaci, kdy je zdravotník příliš daleko, ale je ho potřeba, má tento oficír možnost aktivovat "mobilního zdravotníka" a pomoci tak přátelským dílenským automobilům na mapě ozdravit všechny jednotky infanterie. Sovětskému důstojníkovi vojenské rozvědky bude ku pomoci mj. schopnost "bolševické motivace", která má za následek zvýšení odolnosti jednotek proti útoku, anebo ještě tzv. "Motor Pool Boost", díky níž se dočasně navýší level všech přátelských jednotek v jeho zorném poli. A konečně německý důstojník, ten bude těžit z "německé efektivity", přičemž všechny továrny v jeho zorném poli budou pracovat na plný výkon, dokonce i při poškození. Dále bude mít schopnost "Abwehr Intel", která mu na krátký okamžik odhalí pozice nepřátelských důstojníků.

Co se týče výše naznačených speciálních jednotek, všechny, které v Rush for the Bomb objevíte, budou historicky přesné a byly skutečně vyrobeny pro použití v 2. světové válce. Těšit se tak můžete například na bombardér Horten Ho-229 (Ho IX), NKL-26, Messerschmitt Bf-109, M4 Sherman Calliope, Junkers Ju 87 Stuka, ad. Podrobnosti o nich najdete zde.
zdroj: Worthplaying, homepage

korgull

Nejnovější články