RTS Sparta: Ancient Wars v obrazech
zdroj: tisková zpráva

RTS Sparta: Ancient Wars v obrazech

1. 4. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v únoru byla světu představena nová historická real-time strategie s názvem Sparta: Ancient Wars.

Agentura IMC InteractiveMediaConsulting GmbH, která se prezentací této hry zabývá, dnes vypustila do světa další informace a zároveň s tím i trojici nových screenshotů, které vám tímto nabízíme v naší galerii. Dosud nebylo odhaleno jméno vývojářského týmu, který se tvorbou titulu zabývá. S jistotou už víme ale to, že jej vede Torsten Hess, který pracoval i na slavné sérii Settlers. Právě teď se mají tvůrci plně soustředit na přípravu hratelné demoverze, jež by se měla objevit na letošní E3 v květnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sparta: Ancient Wars má zahrnovat revoluční fyzikální engine vyvinutý speciálně pro RTS. Všechny jednotky, budovy a objekty v prostředí jsou nasimulovány fyzikálně korektně a navzájem se realisticky ovlivňují. Například stromy se klátí pod náporem katapultů, dělníci zasažení vystřelenými kameny jsou odhozeni v dál a umírají na následky způsobených zranění, budovy se pod palbou hroutí za doprovodu nejrůznějších efektů, podle intenzity a druhu útoku, atd. Vedle vyloženě bojových záležitostí tento engine významně působí i na dobývání surovin a podobné věci. Realisticky budou znázorněna i zranění jednotek. Máte se prý prostě nač těšit.

Hra by vám měla nabídnout 3 kampaně o celkovém počtu více než 30 misí, v nichž vás má překvapit nejeden nečekaný zvrat. Tvůrci rovněž odhalili jednu z novinek žánru, jimiž bude Sparta oplývat. Jde o to, že všechny transportní prostředky budou přebírat základní vlastnosti jednotek, které převážejí. Navíc, naložené jednotky budou navenek vidět, takže snáze identifikujete opravdovou hrozbu. Kromě single-playeru vám má tento titul poskytnout také speciální multiplayerové mapy. Vydání je naplánováno na příští rok.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články