Ronaldo  tváří Pro Evolution Soccer 2008
zdroj: tisková zpráva

Ronaldo tváří Pro Evolution Soccer 2008

10. 7. 2007 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro ty z vás, co se už nemůžete dočkat další hry z fotbalové série PES - Pro Evolution Soccer 2008 - tu dnes máme informaci o tom, kdo se podle oznámení společnosti Konami Digital Entertainment stane tváří evropského vydání tohoto titulu.

Bude to 22letý Portugalec Cristiano Ronaldo, kterého dnes můžete zahlédnou na všech čtyřech nových ukázkách, jež jsme přidali do naší galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 2008 vyjde letos na podzim pro PS3, X360, PC, PS2, PSP a DS. Asi nejzásadnější novinkou, kterou přinese, bude údajně revoluční AI systém nazvaný Teamvision. V podstatě by mělo jít o patentovaný prvek, jenž bude aktivně monitorovat váš způsob hry, a s jehož pomocí budete nuceni svou herní strategii lépe promýšlet. Kromě toho se ovšem tvůrci zaměřili také na estetickou stránku hry. Všimnout si budete moci například důrazu na detaily, jako jsou třeba pošklebky hráčů, anebo mačkání jejich dresů, včetně možnosti tahat za ně při bránění. V neposlední řadě si budete moci užít předností rozsáhlého editačního módu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články