Rising Kingdoms - na návštěvu k Foresterům
zdroj: tisková zpráva

Rising Kingdoms - na návštěvu k Foresterům

7. 5. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

S Forestery, tedy jednou ze tří nejsilnějších ras ve hře Rising Kingdoms od Haemimont Games (Celtic Kings), jste se mohli blíže seznámit už v nedávném hratelném demu, které obsahovalo mimo jiné i jednu single-playerovou misi hratelnou právě za tyto zvláštní obyvatele světa Equiada.

Dnes vám ony děti lesa můžeme připomenout a představit znovu, protože nám do galerie přibyla čtveřice nových screenshotů, na nichž jsou zachyceny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Rasa Foresterů nevyužívá žádné technologie ani řemesla. Plně se spoléhá na přírodu. Všechny struktury a další potřebné věci mají původ v přírodě, díky čemuž jsou schopny se časem v případě nutnosti sami regenerovat. Do potřebných tvarů a funkcí je Foresterové formují magií. Zlato tito tvorové získávají díky určitému typu rostlin. Další důležitou surovinu - drahokamy - těží prostřednictvím magických studen. Specifickou jednotkou Foresterů jsou velmi schopní a obávaní lovci vybavení zbraní zvanou "Moon Blade", s níž mohou z přehledem zlikvidovat na větší vzdálenost i několik nepřátel najednou.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články