Return to Mysterious Island,Sentinel,Atlantis Evolution
zdroj: tisková zpráva

Return to Mysterious Island,Sentinel,Atlantis Evolution

8. 9. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Trojice her, o kterých bude řeč v této zprávě, má mnoho společného.

Jednak jde ve všech případech o adventury a pak za nimi stojí stejná společnost - DreamCatcher. První z nich je point&click adventura Return to Mysterious Island. Vypráví o mladé ženě Mině, která se sama vydala na expedici kolem světa. Osud měl pro ní ale jiné plány a zavedl ji na neobydlený ostrov. Mina se zde však setkává s duchem kapitána Nema a pod jeho vedením se pouští do dobrodružství, které by mělo vést k jejich vzájemnému osvobození. Stačí maličkost najít Nautilus...

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Return to Mysterious Island galerie  ||  Sentinel galerie  ||  Atlantis Evolution galerie

Druhá hra dostala název Sentinel: Descendants in Time a je poháněna 3D enginem Jupiter (jako NOLF 2). Postaví vás do role Beniho z rodu Tastanů, který se vydává na dlouhou a nebezpečnou cestu katakombami, kde by se podle legend mělo nacházet dědictví jeho lidu. Spletité chodby jsou však hlídány strážkyní, která se bude během Beniho výpravy čas od času objevovat, někdy z laskavým úmyslem, jindy chladně vypočítavá.

Do třetice tu máme ještě obrázky z Atlantis Evolution, první z nových epizod série Atlantis, která navazuje na původní velmi dobře známou ságu. Jejím hrdinou je Curtis Hewitt, fotograf, který se shodou okolností dostane do ztraceného města Atlantidy, kde jej v náruči fascinující kultury a technologií čeká zajímavé dobrodružství. Všechny tři tyto adventury by měly vyjít ještě letos během podzimu, případně zimy.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články