Realističtější AI v Hitman 3: Contracts
zdroj: tisková zpráva

Realističtější AI v Hitman 3: Contracts

14. 3. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zažitá představa je, že se ve hrách vyskytne hrdina zlatého srdce a vznešených cílů, jako třeba zachránit svět před utrpením a zkázou.

Existují ovšem také hry, které do role hrdiny zasazují člověka, jenž místo vytváření hodnot tyto ničí. Takové hry jsou dost často označovány za kontroverzní. Patří mezi ně i série Hitman od IO Interactive, která pojednává o nájemném vrahovi - agentovi s číslem 47. Z třetího dílu této akční řady - Hitman: Contracts - vám přinášíme sadu nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hitman 3 je vyvíjen pro různé platformy - PC, PS2 a Xbox. Tyto verze se od sebe budou lišit pouze v rozlišení a ovládání. Jednotlivé mise hry budou vlastně takovými záblesky Hitmanovy minulosti. Podle redaktorů magazínu PC.IGN, kteří měli možnost vyzkoušet PS2 verzi titulu (preview), se můžete těšit na chytřejší, resp. realističtější, umělou inteligenci, i když neméně agresivní jako v předchozích hrách. Někteří z nepřátel (a bude jich zde mnoho) navíc budou tentokrát pracovat i ve skupinách.

Hráč bude mít více možností, jak danou misi vyřešit. Nejčastějším cílem těchto misí je pochopitelně něčí zabití, ale dostanete i takové vedlejší úkoly, jako někoho naopak zachránit nebo ho prostě najít. Nepůjde tedy o "hloupou" střílečku, ale o hru, při které je občas třeba zapnout také mozek. Herní mapy budou podstatně větší než v předešlých hrách a mise se budou odehrávat v různých prostředích. Mimochodem, nové obrázky z čínské mise v Hitman: Contracts jsou k vidění na těchto scanech z Oficiálního Playstation magazínu.
zdroj: PC.IGN

korgull

Nejnovější články