První screenshoty z Castle Strike
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z Castle Strike

9. 9. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Uprostřed prázdnin jsme vás poprvé informovali o vzniku nové real-time strategie Castle Strike, která se podobně jako Stronghold bude točit kolem dobývání různých hradů v období středověku.

Přátelé z jednoho holandského serveru nám dnes večer dali vědět, že jako součást jejich preview uveřejnili premiérové screenshoty z této hry od německé firmy Related Designs, která jinak pracuje i na projektu No Man's Land.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Castle Strike má být velmi detailní a autentickou rekonstrukcí evropských hradů a pevností během období 100leté války. Příběh bude nicméně fiktivní, zato plný bojů, léček a zrad. Objeví se zde tři hratelné národy - Anglie, Francie a Německo. Každý má být vybaven 18 různými jednotkami jako jsou rytíři na koních, bojovníci s meči, sekerami nebo kopími, lučištníci, jednotky s kušemi nebo rannými střelnými zbraněmi, sabotéři s bombami a zákopníci. Zrovna tak bude moci každá ze stran vybudovat 25 různých ekonomických nebo vojenských budov. Vaše zbrojnice bude moci produkovat těžkou techniku jako obléhací věže, beranidla, katapulty, moždíře, kanóny a vrhače kamení.
zdroj: Gamer

jd

Nejnovější články