První obrázky z Joint Operations: Escalation
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z Joint Operations: Escalation

7. 10. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali v polovině minulého měsíce, společnost NovaLogic připravuje první datadisk ke své first-person akci s názvem Joint Operations - Escalation.

Právě dnes byly vypuštěny také úplně první obrázky z tohoto addonu, a tak vám je tímto nabízíme. Nějaké další ukázky pak najdete ještě v rámci čerstvého preview na GameSpy. Vydání Joint Operations: Escalation, která má představovat vylepšení po stránce hratelnosti i grafiky, je naplánováno na letošní listopad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Důležitou roli měla v původní hře vozidla. Jejich řady Escalation rozhodně rozšíří, ovšem o tom, abyste je měli možnost opravovat nebo přezbrojit v tuto chvíli tvůrci neuvažují. Protože budou všechny nové prostředky vybaveny ruční brzdou, jsou NovaLogic nuceni trochu ve hře přepracovat fyziku. Nenechte se však zmást. Joint Operations je stále mnohem více zaměřena na pěchotu, takže v Escalation nebudou chybět ani nové zbraně, včetně dvou nových útočných pušek, nové PDW (personal defence weapon, neboli zbraň pro osobní obranu) a nové pistole pro každou ze stran. Stejně tak zde bude i možnost vybavit svého hrdinu nějakou tou ochranou jeho těla, na níž bude mnohé závislé. Zejména tedy přežití nebo spíš odolnost vaší postavičky.

Nicméně, takové opancéřování vašeho těla může překážet při potřebě použití některých zbraní, při případných seskocích s padákem a jiných aktivitách. Když už byl zmíněn seskok s padákem, tak ten se v této hře výrazně liší od série Battlefield. Padák se vám otevře automaticky po 15 metrech volného pádu. Escalation s sebou přinese i nějaké nové lokace, z Indonésie se přesunete více do Asie. Hratelnost se bude od původních map prý lišit. NovaLogic plánují menší mapy s kontrolními body sobě navzájem mnohem blíže. Kromě toho budou tato stanoviště vizuálně odlišná.
zdroj: PR, GameSpy

korgull

Nejnovější články