První obrázky z českého Carrier Command
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z českého Carrier Command

14. 9. 2009 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Představují planetu Taurus, kam tvůrci ArmA 2 svou novou sci-fi směs RTS a akce umístili.

Bohemia Interactive Studio se dnes připomenulo s novým českým projektem Carrier Command, což bude remake slavné hry pro Amigu z roku 1988, postavený na příběhu z licencované sci-fi trilogie Gaea Universe. Po dokončení ArmA 2 bylo na tuto hru vyčleněno více vývojářů, kteří navazují na více než rok trvající předprodukční přípravu ve spolupráci s Black Element Software. Je pravděpodobné, že s přípravou některých aspektů této hry v budoucnu pomohou i Centauri, minulý týden vstoupivší do asociace IDEA Games.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V této fázi se zatím jedná o sadu prvních in-game screenshotů, které představují prostředí planety Taurus. Na jejích ostrovech, bohatých na nerostné suroviny, se bude tato vyvážená směs real-time strategie a akce odehrávat. Máte mít možnost přímého ovládání kterékoli jednotky na bojišti. Hra poběží na zbrusu nové technologii, jiné než té z ArmA 2, což má dovolit její fungování vedle PC i na neupřesněných konzolích.

Na veletrhu GamesCom bylo novinářům a obchodním partnerům prezentováno i video z aktuální verze, které původně mělo vyjít také, ale nakonec se rozhodlo ho pozdržet zřejmě až na závěr letošního roku. Z toho mezi řádky vyplývá, že dříve avizovaný termín jaro 2010 již nemusí platit.

Více o Carrier Command čtěte v loňském článku a dojmech z GC09, nebo případně na homepage.
zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články