Procházka světem Warhammer Online
zdroj: tisková zpráva

Procházka světem Warhammer Online

14. 7. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Masivně multiplayerovou hru Warhammer Online: Age of Reckoning vyrábí studio Mythic Entertainment, známé pro své úspěšné dílo s názvem Dark Age of Camelot.

Nebylo tomu tak ale od začátku. Původně přišlo s nápadem vyvinout MMORTS/RPG zasazenou do světa Warhammeru studio Climax, které se ve jménu tohoto projektu spolčilo se společností Games Workshop. Nějakou dobu šlo všechno hladce, až do chvíle, kdy se Games Workshop rozhodla vývoj dál nefinancovat. Climax se sice pokusil pokračovat sám, ale netrvalo to dlouho a projekt byl zrušen. To se psal rok 2004. Letos na jaře se nicméně objevila zpráva, že kdosi nechtěl nechat ladem obrovský potenciál skrývající se v tomto tématu a tím někým, že je právě Mythic Entertainment. Od té doby zase plní naši galerii k Warhammer Online nové screenshoty a dnešek je toho důkazem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na první pohled vypadá Warhammer Online dost podobně jako World of Warcraft. Jejím dějištěm je ale moderní svět Warhammeru, rozdělený do 332 zón. V rámci těchto zón existují dvě království - Order (armády Impéria) a Destruction (armády Chaosu). Do prvního jmenovaného se řadí lidé, trpaslíci a vznešení elfové. Do druhého temní elfové, lidé a "zelenokožci" (goblini a orkové). Herní svět je postaven tak, že jsou tyto rasy spárované, takže vyberete-li si život trpaslíka, budete bojovat proti zelenokožcům. Zvolíte-li vznešeného elfa, vašimi protivníky budou temní elfové. Takový je přirozený řád tohoto světa, podrobovat se mu ale nemusíte. Vy budete moci mezi jednotlivými zónami putovat zcela libovolně a dle vlastního svědomí pomáhat svým spojencům v boji proti jejich nepřátelům. Každopádně válka bude ústředním tématem celé hry. Fungovat zde bude systém Realm vs. Realm, který má zahrnovat jak PvP, tak i PvE. vydání Warhammer Online je naplánováno na příští rok.
zdroj: FiringSquad

korgull

Nejnovější články