Procházka světem Warhammer Online
zdroj: tisková zpráva

Procházka světem Warhammer Online

20. 5. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nedávno jsme na našich stránkách psali o RTS zasazené do bohatého fantasy (ne však ve stylu tolkienovském) světa známé stolní RPG Warhammer, nyní bude řeč o takové masivně multiplayerové hře.

Ta se jmenuje jednoduše Warhammer Online a vzniká v dílnách studia Climax. Představí se vám v něm pět různých ras - obři, dwarfové, lidé, elfové a půlčíci. Hráč si bude moci svého hrdinu vybrat z kterékoliv z těchto ras a přizpůsobit si částečně i jeho zjev, což je odvozeno mj. hlavně od omezení zobrazovaného světa. Například. Elfové mají vždy jen černé oči. Dále pro svou postavičku určíte základní profesi - válečníka, zloděje, dobrodruha nebo akademika.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Prostředí této hry má být zcela dynamické. Nejsou zde žádné zóny a vše se bude měnit jak během dne i noci, tak během ročních období. Zemi bude postupně pohlcovat Chaos. Nikdy si v podstatě nebudete moci být jisti, že tam, kde bylo včera bezpečno, to tak zůstane i zítra. Nicméně, vaše akce budou moci ovlivnit vaše bezprostřední okolí. Budete si moci vybrat, zda budete na straně Chaosu či proti. Celý herní svět má mít 400 km2. S teleporty zde však nepočítejte. K rychlejšímu přesunu v rámci tohoto světa vám budou sloužit lodě a koně.

Ve světě Warhammer Online nikdo neumírá. Můžete být poraženi, ale ne zabiti. Souboje, a to ať už mezi jednotlivými hráči nebo s nejrůznějšími monstry, budou na denním pořádku. Tato hra je totiž hlavně o bitkách a krvi. Proto v ní také nebude tolik markantní obchodování, hráči nebudou moci vlastnit domy a řemesla budou mít přímou souvislost s válečnictvím. Bude možné vyrábět zbraně, brnění, dwarfové budou vařit pivo a půlčíci péct otrávené koláče, apod.
zdroj: CRGaming

korgull

Nejnovější články