Pro Evolution Soccer 6 detaily
zdroj: tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 6 detaily

10. 5. 2006 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Konami na E3 nemuseli ohlašovat příští ročník svého fotbálku, protože všichni s jeho zrodem každý rok už tak nějak automaticky počítáme.

Překvapením se však stalo pojmenování hry jako Pro Evolution Soccer 2007 (tedy nikoli 6) a její avizování až na leden 2007 (namísto předpokládaného podzimu) pro PC, PS2, PSP, Xbox 360 a DS, přičemž na posledních dvou platformách prožije debut. I vzhledem k tomu by mělo jít o značný pokrok oproti nedávnému dílu příbuzné japonské série Winning Eleven, který byl jen takovou nastavovanou kaší a odkud pochází zatím jen dočasné, ilustrační obrázky níže.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Poznávacím znamením PES2007 se stanou nové módy, jako mezinárodní soutěž za účasti čtyř kontinentů nebo generátor náhodných zápasů a především náhodného složení vaší jedenáctky z hráčů určité země nebo ligy. Na ty se tvůrcům podařilo získat oficiální licenci z Argentiny, Itálie, Holandska, Španělska a Švédska (+ další, které budou oznámeny později), odkud tedy potkáte fotbalisty se skutečným jménem, vizáží i odpovídajícími schopnosti.

Master League mód, který si nepleťte s Ligou Mistrů, má vydržet na delší dobu než minule. Samotné hraní PES2007 by jinak mělo být rychlejší i kvůli nabíhání hráčů bez míče, jejich prodírání se do šancí a ukázání si, kam přesně chtějí dostat gólovou přihrávku. Útočníci budou umět více způsobů, jak obejít manévrující obránce, aby mohli z voleje vypálit na branku, což je uváděno jako příklad nového pohybu.
zdroj: GameSpot, PCG

jd

Nejnovější články