Pro Evolution Soccer 4 s licencí na evropské ligy
zdroj: tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 4 s licencí na evropské ligy

16. 7. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Evropská pobočka Konami dnes oznámila, že se jí do chystané sportovní simulace Pro Evolution Soccer 4 podařilo získat oficiální licence na tři významné evropské soutěže - španělskou, italskou a holandskou fotbalovou ligu.

To znamená, že se fanoušci mohou těšit na věrohodně zpracované dresy s logy sponzorů velkoklubů jako Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Feyenord, Real Madrid, FC Barcelona, Deportivo La Coruňa, AC Milán nebo třeba Juventus Turín včetně Pavla Nedvěda. Vše názorně předvádí velký balík třiadvaceti zatím nejhezčích screenshotů z PES4.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z výše uvedených evropských lig bude ve čtvrtém dílu Pro Evolution Socceru zahrnuto 56 klubů, což společně s týmy odjinud dohromady dává číslo 136, které ještě není konečné, neboť zástupci Konami doufají v nabytí ještě dalších licencí v blízké budoucnosti. Co se týká nároďáků, těch má být ve hře zastoupeno 50, takže si zakopete se 4500 nejlepšími fotbalisty světa. Více informací se dočtete v tiskové zprávě CD Projektu, který u nás PES4 vydá v posledním čtvrletí letošního roku pro PC DVD-ROM a Playstation 2 (jinak bude existovat poprvé také ve verzi pro Xbox).
    K dispozici je nový systém přihrávek, který vám umožní lépe si podávat míč a pronikat přes soupeřovy hráče – přihrávky jsou mnohem přesnější než kdy dřív. V rámci co největší věrohodnosti byly zpřesněny i podoby hráčů, aby se co nejvíce blížily svým skutečným protějškům a mohli jste na první pohled poznat hvězdy fotbalového nebe. Jak mezinárodní reprezentanty, tak i členy jednotlivých klubů snadno identifikujete, neboť grafika je téměř fotorealistická a zabíhá do nejmenších detailů. Například i dresy hráčů budou během zápasu postupně špinavější, jako při opravdovém zápase.

    Nové techniky volných přímých kopů a penalt vás jistě nadchnou, stejně jako inovativní nepřímý volný kop, který přidává mnoho dalších herních možností. V Pro Evolution Soccer 4 také poprvé uvidíte na hřišti i rozhodčí. Zatímco v předchozích dílech byl sudí vždy neviditelný, nyní si jistě všimnete, jak bedlivě sleduje celý zápas, zasahuje do hry tam, kde je situace nejzapeklitější, a pacifikuje ty horkokrevnější z fotbalistů. Krom toho byla počítačová inteligence ještě dále vylepšena, takže každý rozhodčí bude mít různá měřítka, co se týče drobných provinění – podle toho, jak nastavíte jeho přísnost... [více]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články