Připravte se na Salt Lake 2002
zdroj: tisková zpráva

Připravte se na Salt Lake 2002

21. 11. 2001 20:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sportovci za monitorem a s klávesnicí v ruce se nejspíš už nemohou dočkat oficiální gamesky zimních olympijských her - Salt Lake 2002 od britské Attention to Detail.

Eidos Interactive se konečně nechal slyšet, že s vydáním se počítá na leden 2002, kdy by měly být k dispozici jak verze pro PC, tak verze pro PlayStation 2. Takže pokud Vás příliš nenadchnou výsledky sportovců, jež budete mít možnost sledovat v TV přenosech přímo ze zimních olympijských her, které budou počátkem příštího roku probíhat v Salt Lake City, můžete se pokusit o lepší výsledek Vy sami, ale v teple domova.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Narozdíl od počítačové verze letní olympiády Sydney 2000, kde jste si mohli vyzkoušet asi 12 sportů, v Salt Lake 2002 to bude pouhá polovina (sjezd a slalom mužů i žen, paralelní snowboarding, akrobatické lyžování, bobování a skoky na lyžích). Tomu se však nelze divit, když si uvědomíme, jaké sporty mají v této kategorii své zastoupení. Navíc, jak je patrné z nových obrázků, rozhodně nás tvůrci Salt Lake 2002 nechtějí o nic ošidit.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články