Přídavky Battlecruiser Millenium XP 1-2
zdroj: tisková zpráva

Přídavky Battlecruiser Millenium XP 1-2

5. 3. 2002 22:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

3000AD Inc. dnes uvolnili spoustu nových obrázků k jejich připravovanému Battlecruiser Millenium XP, což je vlastně přídavný balíček k již vydanému stejnojmennému vesmírnému simulátoru (listopad 2001).

Přídavek bude vydán během roku 2002 ve dvou samostatných dílech.

V prvním z nich (XP1) zaznamenáte především nějaké nové jednotky (stanice, planetární základny, modely charakterů, hráčem ovládané lodě atd.), scénáře a také podporu pro multiplayer. Přehlédnout nemůžeme ani novou galaxii s cca 100 planetami a měsíci, která je se stávající BCM galaxii spojena červími dírami v nejrůznějších místech. Spolu s novými planetami a měsíci je zde samozřejmě také spousta nového prostoru pro nové mise. Také Vás zde čekají nové podoby posádky a pilotů všech mimozemských národností (BCM v současné době obsahuje pouze Terrany). Navíc se zde objeví také nová povolání - Station Commander, Starbase Commander a Naval Commander.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ve druhém přídavku (XP2) jsou naopak všechny sci-fi jednotky nahrazeny vojenskými jednotkami reálného světa. Moderní jednotky zahrnují všechny oblíbené pozemní, vzdušné i námořní útvary. Setkáte se také s novými pozicemi jako - Green Beret, Army Rangers, Marines, Air Force atd. Chybět nebudou ani speciální jednotky, mezi nimiž se objeví také Mosad, Spetsnaz a Delta Force. PTE Spec 3 engine byl v tomto případě rozšířen o podporu terénu, který známe z naší planety Země.

Obrázky, které máte možnost s touto zprávou shlédnout, jsou směsicí obou částí addonu. Pro další informace a screenshoty zavítejte na oficiální stránku této hry od neúnavného Dereka Smarta.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články