Představení FPS Liquidator: Welcome to Hell
zdroj: tisková zpráva

Představení FPS Liquidator: Welcome to Hell

15. 2. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost REEF Entertainment a vývojářský tým Parallax Arts Studio dnes společně odhalily nám zatím neznámý projekt žánru sci-fi FPS, když vypustily do světa balík screenshotů představujících tři různá prostředí, v nichž se děj hry odehrává.

Liquidator: Welcome to Hell (zde je homepage), jak se titul jmenuje, prý je velice akční, což podporují i pořádně našlapané power-upy, které vám v průběhu hraní přijdou pod ruku. Titul už se čile prodává v Rusku a zemích bývalého Sovětského svazu. Na západ by měl proniknout letos na jaře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vědecko-fantastický příběh hry vypráví o sjednocení pozemských národů a jejich snaze expandovat do vesmíru. Byla objevena spousta světů s podmínkami vhodnými pro život a se třemi z nich byly navázány diplomatické vztahy. Aby bylo možné mezi těmito světy nějak rozumně rychle cestovat, vyvinuli vědci technologii hyperbran, které nainstalovali na každé z planet. Fungovalo to skvěle a vztahy mezi světy jen kvetly. Jednoho dne se však stalo cosi nečekaného a děsivého. Potvrdil to i muž, jemuž se díky bráně podařilo uniknout z jeho planety. Ta se prý stala obětí jakýchsi vetřelců, kteří vykázali původní obyvatele neznámo kam. Do ohrožení se tak samozřejmě dostala i Země. Rychle proto byla sestavena speciální jednotka, jež měla za úkol proniknout na každou ze tří spřátelených planet a zničit zásoby paliva pohánějícího hyperbrány, aby tak zabránila možné invazi vetřelců i na Zemi.

Spojení se členy speciální jednotky se nicméně záhy poté, co nahlásili, že nainstalovali odpalovací systém a teď už jen čekají na povel ke spuštění, ztratilo a jakékoliv další pokusy o jeho obnovení selhaly. Nikdo se nedozvěděl, zda byla operace dokončena či nikoliv, takže nakonec bude vyslán další tým, jehož součástí budete i vy. Na výběr budete mít z mnoha jedinečných různých postaviček a k dispozici arzenál sedmi unikátních zbraní. Jak zjistíte, návštěvníci z vesmíru vládnout zvláštní mocí. Pod jejich vlivem se začaly napadené planety strašlivě měnit. Organické a anorganické prvky se začaly slučovat do příšerných bytostí a rostlin. Jeden z světů se zvrhl v bažinu, další v pekelný ostrov a třetí se stal totální pustinou. Za žádnou cenu nesmíte dopustit, aby se to dostalo i na Zemi.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články