Postavte si obchoďák v Mall Tycoon
zdroj: tisková zpráva

Postavte si obchoďák v Mall Tycoon

28. 11. 2001 17:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Všichni příznivci "Tycoonovek" jistě zajásají nad oznámením nového titulu, který vzniká na stolech společnosti Holistic Design.

Hra s názvem Mall Tycoon bude simulovat chod velkého obchodního centra, které si sami navrhnete, vybavíte vším potřebným a zajistíte, aby měli Vaši zákazníci důvod stále více utrácet. Velice atraktivně vypadají i obrázky, které Vám dnes přinášíme.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Kromě prostředí, které by mělo být navrženo tak, aby přivádělo nové návštěvníky k omrknutí Vašeho nákupního střediska, si budete moci pomáhat i organizací různých módních přehlídek, sezóních atrakcí (Santa Claus, Velikonoční králík, ad.) nebo vývojem dalších produktů. Samozřejmě se takový obchodní gigant nevyhne ani nepříjemnostem jako jsou ztracené děti, chuligáni nebo zlodějíčci atd. Pro své obchody (od tetovacích salónů po butiky s nejdražšími modely oděvů) si budete najímat zaměstnance, ostrahu, hostesky také uklízečky. Tak jako to bývá i u jiných podobných her, i zde bude možnost "kšeftovat" s vlastními výtvory po Internetu. Vydání Mall Tycoon je plánováno na leden 2002.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články