Postal 2: Share the Pain v prosinci
zdroj: tisková zpráva

Postal 2: Share the Pain v prosinci

21. 11. 2003 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Running with Scissors se podle své tiskové zprávy rozhodla sama vydat první multiplayerovou verzi své kontroverzí střílečky Postal.

Postal 2: Share the Pain, jak se multiplayerová edice nazývá, bude k dostání v prosinci, takže si ji budete moci nadělit k Vánocům. Bude mj. obsahovat obdobu herního módu Capture the Flag, kde se objeví i tzv. POSTAL Babes (viz oficiální stránky). My vám dnes můžeme nabídnout pár ukázek z multiplayeru a k těm není co dodat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kromě unikátní verze CTF, o které byla řeč výše, můžete v Postal 2: Share the Pain očekávat i DeathMatch, TeamDeathMatch a nový mód zvaný "Grab". Pokud vás ovšem zajímá, čím je CTF tak výjimečný, pak je to tím, že nepůjde pouze o získání vlajky nepřátelského týmu, ale také o ukořistění jeho tančící POSTAL dívky. Tím správným koncem by pak mělo být to, že se s oběma dívkami ocitnete ve velké posteli ve tvaru srdce. Mód "Grab" pak funguje tak, že je po mapě rozmístěno deset balíčků, které když seberete, budou vaše útoky běžnými typy zbraní účinnější. Cílem je sebrat všech deset.

Mimochodem, začátkem příštího roku vývojáři začnou pracovat na Postal 3, který vznikne ve verzích pro PC i Xbox.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články