Poslední screenshoty z Neverwinter Nights
zdroj: tisková zpráva

Poslední screenshoty z Neverwinter Nights

18. 6. 2002 12:52 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Definitivně poslední várka šestnácti screenshotů dnes obohatila naší galerii ke hře Neverwinter Nights od Bioware a Infogrames.

Přívlastek "poslední" zde není použitý kvůli tomu, že by hra byla snad zrušena, ale naopak - v těchto dnech jsou 3 CD na cestě skrz distribuční sítí do amerických a západoevropských obchodů, neboť 12.června byla prohlášena za dokončenou. Mimochodem, pokud si prohlédnete starší obrázky v sekci screenshotů odshora dolů, můžete sami srovnat, jakou proměnou po vizuální stránce toto RPG za poslední měsíce a roky prošlo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Neverwinter Nights se bude skládat z celkem pěti kapitol včetně předmluvy, která bude sloužit k uvedení hráče do onoho úžasného fantasy světa, objasnění základních ovládacích prvků a seznámení s jeho vlastním hrdinou. Svou kampaň začnete kdesi na severu ve městě Neverwinter, těšně předtím než udeří smrtící mor, který brzy zachvátí celé město. Možnou záchranu by mohlo poskytnout spřátelené město Waterdeep, kam také byla vyslána záchranná výprava. Další informace o této hře (včetně několika videoukázek) naleznete u nás zde, případně můžete navštívit specializovanou sajtu Neverwinter Vault nebo si přečíst anglicky psané první dojmy z prvních 20 hraní, které nabízí šéfredaktor RPGVaultu na PC.IGN.
zdroj: XGR, HomeLan

jd

Nejnovější články