Port Royale 2, CS: Condition Zero, Flat-Out
zdroj: tisková zpráva

Port Royale 2, CS: Condition Zero, Flat-Out

13. 1. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Námořně-obchodní strategie/simulace Port Royale 2, z dílny tvůrců titulu Patrician - studia Ascaron, by měla vyjít už v únoru.

Do Karibiku 17. století, kam vás tento titul zavede, se můžete podívat už nyní, neboť do naší galerie přibyly nové screenshoty. Herní svět bude obsahovat 4 velké národy, 16 typů lodí, 60 měst a spoustu obchodních i jiných příležitostí. Kdyby se vám to snad ale zdálo málo, další města si budete moci vytvořit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Port Royale 2 galerie  ||  CS: Condition Zero galerie  ||  Flat-Out galerie

Single-playerová obdoba populární 3D multiplayerovky - CS: Condition Zero - také obohatila naši galerii o několik nových ukázek. Těšit se můžete na šest epizod, tři různé herní módy, 75 scénářů a celkem asi 225 úkolů. Nové mise jsou zasazeny do realistických lokací různých koutů světa. Zahrát si budete moci i za teroristy. K dispozici budete mít i nové zbraně (např. M60, raketomet, ad.) a předměty (plynová maska, aj.). Každá z nových zbraní i map se vyskytne také ve vylepšeném multiplayeru. Mimochodem, v souvislosti s Counter-Strike se zde hodí zmínit vtipný animovaný gif o tom, jak obvykle (ne)probíhá aktualizace hry přes distribuční systém Steam od Valve (thx M@ster :)

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další galerie, do které vás tímto zveme, vás přivede do světa automobilových závodů ze hry Flat-Out. Tu pro vás vyvíjí studio BugBear Entertainment, známé pro svůj titul Rally Trophy. Flat-Out vám dá v rámci dravého boje o první příčku na stupních vítězů velkou volnost. Zažijete hodně adrenalinové akce okořeněné silným realismem, včetně věrného modelu zničení.
zdroj: Gamestar.deWPBHM

korgull

Nejnovější články