Pod kanál La Manche v TGV Train Sim Pack
zdroj: tisková zpráva

Pod kanál La Manche v TGV Train Sim Pack

13. 5. 2002 22:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Just Trains, vláčková divize britského výrobce addonů pro letecké simulátory Just Flight (autoři mimojiné Eastern Thunder pro IL-2 Sturmovik), oznámila vydání svého nového přídavku určeného pro Microsoft Train Simulator, který se jmenuje TGV Train Sim Pack.

Jak název prozrazuje, v něm se stanete strojvůdcem několika druhů supermoderního rychlovlaku TGV (konkrétně European TGV Thalys, French Railways SNCF TGV Reseau a French Railways SNCF BB7200) včetně odpovídajícího vybavení kupé a lokomotiv. Kromě toho je toto rozšíření výjimečné tím, že vůbec poprvé umožňuje vyzkoušet si na vlastní kůži několik desítek minut dlouhou jízdu podmořským tunelem pod kanálem La Manche z francouzského Lille do ostrovní Anglie. Celková kilometráž všech nových tratí má čítat 500 mil a pokud k tomu připočteme deset nových aktivit/misí, dělá to z TGV Packu zatím největší komerčně vydaný přídavek pro Train Simulator od Microsoftu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ještě předtím, než se pustíte do zkoumání třináctky doprovodných screenshotů, měli byste vědět, že TGV Train Sim Pack je ode dneška v prodeji i na českém online-shopu specializované firmy na simulátory High in the Sky za 1090 Kč. Více o této hře v jejich fundovaném popisku zde:
    V počátku 1980 se jako první rychlovlak osvědčil jihovýchodní TGV na trati začínající Gare de Lyon z pařížského terminálového centra. TGV expandovala a dnes - v roce 2002, je TGV běžnou součástí v každé části země Francie - v maximálním pokrytí této rychlovlakové železniční sítě. TGV Train Sim Pack nesleduje všalk pouze vnitrostání pohyb TGV, nýbrž se zaměřuje na jeho evropskou páteřní síť, do které patří též např. též trať pod proslulým kanálem La Manche. Jeho extrémní vizuální reprodukce dopadla v tomto přídavku skutečně na jedničku, i když s jistými technickými omezeními. Přes to všechno je kanál v podání titulu TGV Train Sim Pack na vysoké vizuální úrovni, kterou navíc umocňuje též rychlostní omezení na trati po celou dobu průjezdu tunelem. Značky, návěstidla, signalizace, to vše je součástí kanálu nejen na jeho francouzské straně... [více]
Recenzi tohoto, ale i dalších zajímavých přídavků pro Microsoft Train Simulator, přineseme koncem května.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články