Po stopách skladatele Mozarta
zdroj: tisková zpráva

Po stopách skladatele Mozarta

15. 5. 2007 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Micro Application dnes vypustila trojici nových screenshotů z nadcházející third-person point&click adventury s názvem Mozart, o jejímž vývoji jsme vás informovali již přede dvěma měsíci.

Pokud jste to přehlédli, připomínám, že se jedná o hru, která vás vsadí do role jednoho z nejslavnějších hudebních skladatelů světa, Wolfganga Amadea Mozarta. Ten se jeden čas zdržoval i v Praze a právě do toho období je děj adventury zasazen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Psát se bude rok 1788 a pro Čechy to budou velmi těžké časy, neboť o ně svedou boje Prusové a Rakousko-Uhersko. Krajem se ponesou zprávy o tom, že byl císař Josef II poražen během krvavé bitvy proti Otomanům u Carensebes. V té samé době se bude Mozart, chráněnec císaře, v Praze snažit vyřešit své finanční problémy, aniž by však tušil, co se kde děje... Jak už bylo naznačeno výše, pohybovat se budete po historické Praze. Zatímco vás budou doprovázet tóny Mozartových skladeb, budete objevovat krásy naší metropole a řešit nejrůznější hudební rébusy. Vývojem titulu se zabývá tým z Game Consulting. O termínu vydání zatím řeč nebyla.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články