Platoon - Vietnamská válka očima zelenáče
zdroj: tisková zpráva

Platoon - Vietnamská válka očima zelenáče

14. 6. 2002 22:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Teprve dnes se můžeme pochlubit pořádnými screenshoty z připravované real-time taktické hry od Digital Reality - Platoon: The 1st Airborne Cavalry Division in Vietnam.

Trochu netradičně dlouhý název má toto dílo, nicméně z něj lze naprosto přesně odhadnout, kam bude hráč dějem vtažen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Tvůrci se Vám v Platoon: The 1st Airborne Cavalry Division in Vietnam pokusí předvést některé z těch nejdramatičtějších událostí, které spolu přinesla Vietnamská válka. Hlavní postavou se stává Martin Lionsdale, čerstvě naverbovaný voják spojenecké armády, jehož cesta povede do právě zažehávajícího konfliktu. V rozvíjejícím se příběhu se seznámíte také s jeho pocity, vztahem k manželce a v hlavně se skutečnostmi samotné války. Co by to bylo ale za hrdinu, kdyby se postupně nevypracoval až na velitele, který by měl na starosti např. jednotku o třiceti mužích nejrůznějších specializací. Vaše rozkazy tak budou dopadat např. na ostřelovače, průzkumníky, kulometčíky, granátníky, techniky nebo členy přepadové jednotky, ad.

Platoon: The 1st Airborne Cavalry Division in Vietnam bude vydávat společnost Monte Cristo, která se tak chystá učinit ještě letos, nejspíše však na konci roku.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články