Planetside, Everquest II, The Blood Magic
zdroj: tisková zpráva

Planetside, Everquest II, The Blood Magic

22. 10. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sony Online Entertainment a Varant Interactive v současné době intenzivně pracují na prvním rozšíření pro jejich úspěšnou masivně multiplyerovou akci Planetside.

Datadisk se jmenuje Core Combat a vy si dnes v naší galerii můžete prohlédnout pár nových ukázek. S Core Combat se podíváte pod povrch kontinentu Auraxis, kde je ukryto tajemství starověkých mimozemských technologií. Addon s sebou přinese nejen nové lokace, ale i nové zbraně a vozidla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Planetside galerieEverquest II galerieThe Bloody Magic galerie

U masivně multiplayerových her a společnosti Sony Online zůstaneme i v případě další hry, která obohatila naši galerii. EverQuest II bude paralelním virtuálním světem k původnímu EverQuestu, odehrávajícím se v 500 let vzdálené budoucnosti. Nabídne vám 16 ras, 48 tříd postaviček, stovky různých monster, tisíce předmětů, chybět nebudou stovky kouzel a hlavně různá velká dobrodružství. Titul má vyjít až na podzim příštího roku, přičemž se při jeho vývoji přihlíží k možnostem budoucího počítačového HW.

Do třetice pro vás máme ještě pár obrázků z chystané RPG The Bloody Magic. Ta je primárně vyvíjena pro PC, ale později bude portnuta i na Xbox. Nejvíce se tato hra odliší od ostatních RPG tím, že vám nabídne pouze jednu jedinou třídu postaviček, a to kouzelníky. Jak už název napovídá, magie bude hrát velkou roli, takže se můžete těšit na mnoho různých specializací a druhů kouzel. Uplatní se to dobře i v multiplayeru, který má být vybaven několika herními módy, včetně kooperativní hry.

korgull

Nejnovější články