Pětice obrázků UFO: Afterlight
zdroj: tisková zpráva

Pětice obrázků UFO: Afterlight

31. 5. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Cenega Publishing vypustila první pětici obrázků/artworků souvisejících s novým projektem českého týmu ALTAR Games - UFO: Afterlight.

Tento titul navazuje na předchozí UFO: Aftermatch a UFO: Aftershock s tím, že vám tentokrát poskytne úplně nový pohled herní svět, a to z perspektivy osamělých lidských obyvatel Marsu. Příběh hry navazuje na události Aftershock a zavede vás do jiného prostředí, než jaké skýtá planeta Země. Vydání hry očekáváme v prvním čtvrtletí příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

UFO: Afterlight kombinuje strategii na globální úrovni s misemi taktického charakteru. Má s sebou nést i prvky RPG. Podle oficiálních informací se můžete pochopitelně těšit na spoustu novinek. Budete moci například vyvinout spousty nových technologií, zbraní apod. Chybět nebudou samozřejmě ani noví nepřátelé, taktéž slušně vybaveni co do výzbroje a oplývající rozličnými bojovými taktikami. Silný vliv na příběh má mít diplomacie. Systém výstavby prý bude zdokonalen a zprůhledněn. Pokud jde o taktickou část hry, její součástí je například možnost vstupovat dovnitř budov, termovize, aj. Hráč bude moci ke svému prospěchu využít různé, destrukci podléhající objekty v prostředí. Za zmínku bezpochyby stojí i skutečnost, že budete své nepřátele moci mentálně ovládat a stejně tak využívat rozličných "psionických" schopností. Více očekávejte v brzké době na oficiálních stránkách.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články