Pastva pro oči v RTS C&C: Generals
zdroj: tisková zpráva

Pastva pro oči v RTS C&C: Generals

21. 1. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Real-time strategie Command & Conquer: Generals by se měla objevit na trhu v horizontu několika málo týdnů a aby nás EA Pacific ještě více nalákali, máme tu další várku nových obrázků.

Hra nabídne úplně nový příběh, odehrávající se v nedaleké budoucnosti, ale zjevně inspirovaný současnou světovou situací. Proti sobě se postaví Spojené státy, Čína a původem středoasijská teroristická organizace Global Liberation Army. Za každou stranu si zahrajete deset mísí, plných speciálních bojových i pomocných jednotek, o kterých jsme více psali v tomto prvním preview.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

C&C: Generals je zpracován kompletně ve 3D a běží na vlastním engine pacifické divize Electronic Arts, nazvaném Sage. O jeho kvalitách jsme se mohli přesvědčit již u řady trailerů znázorňujících různé výbuchy nebo přírodní katastrofy, a ostatně i na samotných obrázcích. Chybět nemůže ani multiplayer s údajně zabudovaným anti-cheatovacím systémem. Více informací naleznete v druhém preview nebo interview. Pokud by vám ani to nestačilo, na webu GameStaru jsou další nové screenshoty.

kate

Nejnovější články