Paradise - nelehká cesta do ráje
zdroj: tisková zpráva

Paradise - nelehká cesta do ráje

11. 2. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hráči, kteří se zamilovali do adventur Syberia Benoita Sokala, se už určitě nemohou dočkat jeho dalšího díla s prostým názvem Paradise.

K vydání tohoto nového dobrodružství, jež vás přivede do srdce Afriky, by mělo dojít v průběhu několika málo týdnů. Aby vám ten čas rychleji utekl, nabízíme vám nyní několik nových ukázek v naší galerii a jako bonus ještě první trailer (4 MB, DivX) s půlminutou zajímavých in-game záběrů - kterak princezna putuje tajemným africkým městem, potká tam psíka či jezdce na "dvounohém velbloudovi", odjíždí traktůrkem do divočiny, kde bojuje s různou havětí nebo tam skáče ze stromu bungee-jumping.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vlastně by se dalo říct, že Pradise je takovou pohádkou. Její hlavní hrdinkou je totiž princezna. Jmenuje se Karenn a je to dcera krutého diktátora země zvané Mauranie. Karenn však nežije v Africe. Studuje ve Švýcarsku. Osud tomu však chtěl, aby se z rodinných důvodů vrátila. Cestou nicméně její letadlo stihne nehoda a Karenn přijde o paměť. Ne náhodou byla řeč o pohádce. Naše princezna se totiž při svém strastiplném putování setká také s princem. Navíc jí bude dělat společnost černý leopard.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články