Oznámení Tribes: Vengeance
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Tribes: Vengeance

25. 4. 2003 2:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Se zajímavým a předvídatelným ohlášením dnes přišla Sierra.

Příznivci série Tribes se mohou začít těšit na nové pokračování s názvem Tribes: Vengeance. Dočkat se ho máme v průběhu roku 2004 a to navíc pouze pro PC. Vývojářem je společnost Irrational Games, která stojí také za tituly jako jsou System Shock 2 nebo Freedom Force.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tribes: Vengeance bude obsahovat single-player kampaň, teprve v jejímž průběhu bude hráč postupně odhalovat jednotlivé souvislosti a střípky rozvíjející zákulisí příběhu. Aby to bylo ještě lepší, budou moci hráči tento příběh vidět z více různých úhlů pohledu, v rolích různých postav. Hra je postavena na vylepšené verzi Unreal technologie, díky níž má být svět plný života, s postavami, jejichž tváře vyzařují emoce, vozidly vířícími prach, když okolo vás projedou a zbraněmi vydávajícími úžasné efekty. No uvidíme, podle prvního obrázku je hra dosud hotova jen z 21%.

Tribes: Vengeance samozřejmě staví základy na slavné onlinové multiplayerové série, jejíž druhý díl jsme recenzovali (78%) před dvěma lety. Irrational Games dokonce přijali do svých řad jednoho z původních vedoucích vývojářů - Michaela “KineticPoet” Johnstona - a pověřili ho navržením a tvorbou multiplayerové komponenty pro své nové dílo. Pan Johnston v minulosti pracoval také na Team Rabbit 2, což je Sierrou objednaná hlavní modifikace pro Tribes 2, která byla založena do komerční re-edice v roce 2002.

zdroj: TribalWar

korgull

Nejnovější články