Oznámení Seven Kingdoms: Conquest
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Seven Kingdoms: Conquest

27. 1. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dobrou zprávu dnes přinášíme všem, co mají zálibu v real-time strategiích a zvlášť pak těm, kteří si pamatují sérii Seven Kingdoms.

V dílnách společnosti Enlight (Trevor Chan) a Infinite Interactive totiž vzniká její další pokračování, které nese název Seven Kingdoms: Conquest. Jeho vydání je naplánováno na letošní podzim.

Seven Kingdoms: Conquest by měla podle slov Trevora Chana zahrnovat všechno to, co předchozí hry od těch ostatních tolik odlišovalo - špionáž, obchodování i diplomacii. Bude prý postavena na úplně novém 3D enginu a obsahovat editor levelů. Nabídne vám hloubku a bitky odehrávající se v reálném čase. Ocení ji prý jak hardcore hráči, tak i ti příležitostní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tisková zpráva dále uvádí, že si v této hře budete moci vybrat, zda budete hrát za lidskou rasu či za démony. V obou případech je k dispozici sedm různých národů. Výpravné souboje těchto dvou stran se budou odehrávat během 6000 let na Zemi. Počátky jsou zasazeny do starověkého Egypta 3000 let před Kristem, konec (jak jistě správně tušíte) do budoucnosti. Chybět nemá ani multiplayer přes Internet nebo LAN až pro osm hráčů. Update 22:00 - k dispozici je prvních pět screenshotů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články