Oznámení sci-fi FPS WarPath
zdroj: tisková zpráva

Oznámení sci-fi FPS WarPath

15. 2. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Groove Games dnes ohlásili novou sci-fi first-person střílečku WarPath pro PC a Xbox, kterou připravují tvůrci loňského Pariah (84%) z Digital Extremes na totožném Unreal enginu 2.5 s Karma fyzikou.

Nekladou si s ní nějaké přehnané ambice a hned od začátku počítají s prodejní cenou 20 amerických dolarů, což zní rozumně pro hru takového typu i nový brand. WarPath je oficiálně prezentován coby singleplayerový i multiplayerový titul, ale z pouhé jediné věty v tiskovce o vskutku originálním příběhu ("virtuální Eden je zmítán válkou tří odlišných ras") je patrné, že hra pro jednoho hráče bude spočívat jen v tréninku a sbírání zkušeností (myšleno doslova se získáváním skillů) s až 32 boty. S nimi máte bojovat o ovládnutí různých teritorií, z nichž každé poskytuje určitou strategickou výhodu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Těžištěm WarPath se stanou multiplayerové bitvy pro 2-16 lidí přes LAN nebo internet, kteří si zařádí na 25 mapách ve 4 herních módech (DeathMatch, Team DeathMatch, Capture the Flag, Frontline Assault) v interiérech i exteriérech. Hratelnost má být návratem ke staré škole, takže si na své přijdou vyznavači arkád na způsob Quaka s možností rychlejšího pohybu, velkých skoků i osedlání čtveřice pozemních vehiklů. Zbraní bude celkem osm (mj. Wolverine, Tyrant, Long Bow, Judge, Vanguard, Vibro Blade, EMAC), jež by měly dovolovat variabilní styl boje i vylepšení formou upgradů. WarPath je naplánován na letošní jaro.
zdroj: WP

jd

Nejnovější články