Oznámení Falcon 4.0: Allied Force
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Falcon 4.0: Allied Force

9. 5. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vy, co jste svého času propadli leteckému simulátoru letounu F-16 - Falcon 4.0, budete mít jistě radost z následující informace, zpestřené navíc ještě balíkem pěkných obrázků.

Letos 28. června totiž vydá vývojářská společnost Lead Pursuit LCC aktualizovanou verzi své původní hry - s názvem Falcon 4.0: Allied Force. Ta má svým provedením odpovídat standardům letošního roku, tudíž byste se měli dočkat mnohem lepšího zážitku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Falcon 4.0: Allied Force zkrátka poběží na vylepšeném grafickém enginu. Přepracován je prý také engine pro dynamickou kampaň a multiplayer (tentokrát s novou, bezproblémovou metodou připojení a podporou LAN i Internetu) a velké úpravy postihly rovněž umělou inteligenci ve hře. Nové a ve vyšším rozlišení mají být i modely letadel a jejich kokpity a s detaily nezůstanou pozadu ani krajina a letiště. Interface prý bude samozřejmě velmi intuitivní. Ale ani to ještě není vše. Falcon 4.0: Allied Force vám totiž nabídne i nové válečné dějiště - Balkán. Odehrají se zde celkem devět kampaní rozdělených po třech do tří časových úseků pojímajících období od poloviny 90. let minulého století až do roku 2010. Jinak zde nebudou chybět ani rekonstrukce původních operací v Koreji.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články