Ostrich Runner, Alias, Dungeon Lords
zdroj: tisková zpráva

Ostrich Runner, Alias, Dungeon Lords

20. 1. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nenásilná, přitom akční.

Tak by se dala charakterizovat arkáda s názvem Ostrich Runner, se kterou jste se mohli před časem seznámit nejen v našem interview s vývojáři (nový rozhovor je dnes na ToTheGame), ale také v hratelném demu. Dnes pro vás máme nové screenshoty. Hlavními hrdiny jsou v této hře pštrosi. S jedním z nich se pokusíte ve zběsilém běhu a překonávání zákeřných překážek sesbírat co nejvíce vajíček a dohonit tak jejich zloděje. Koncem tohoto týdne by měla být Ostrich Runner hotova a do konce měsíce, případně začátkem příštího měsíce bude hra v prodeji. Zatím se to týká Ruska, pro ostatní země zatím není vydavatel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Ostrich Runner galerie  ||  Alias galerie  ||  Dungeon Lords galerie

V naší nabídce dnes naleznete také nové ukázky z akční adventury Alias, jejíž příběh a scénář je dílem stejných tvůrců, kteří mají na svědomí stejnojmenný seriál. Hlavní postavou je agentem CIA, hra proto bude obsahovat spoustu akčních i špionážních situací. Prostředí prý bude interaktivní a umožní vám používat různé předměty jako zbraně, apod.

Do třetice pro vás máme ještě několik obrázků z nadcházející fantasy RPG Dungeon Lords. Na vývoji této hry se podílí D.W.Bradley, autor her ze série Wizardry. Dungeon Lords bude obsahovat nejen single-player s příběhem opředeným tajemstvím, plným nejrůznějších záhad a zvratů, ale také multiplayer. Jako v každé správné RPG, i zde na vás bude čekat spousta různých úkolů a misí, během kterých se vámi navržená postava bude neustále zdokonalovat ve svých schopnostech.
zdroj: TTG, WP

korgull

Nejnovější články