Oprášení Disciples III: Renaissance
zdroj: tisková zpráva

Oprášení Disciples III: Renaissance

7. 5. 2007 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pociťujete-li nyní sníženou viditelnost, je to zřejmě kvůli těm oblakům prachu, která se zvedla, když vydavatelské společnosti Strategy First a Akella oprášily mediální škatulku projektu s názvem Disciples III: Renaissance.

Oznámily totiž, že rozjely oficiální stránky titulu, na kterých tak nyní můžete najít vše, co s ním souvisí, včetně podrobných informací o historii herního světa, dosud neodhalených artworků, in-game obrázků (které jsou nyní k vidění i v naší galerii), videí a samozřejmě také oficiálních diskusních fór.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro ty, kteří vůbec nezaregistrovali anebo zapomněli, že něco takového jako Disciples III vzniká, jedná se o pokračování oblíbené a s HoMM často srovnávané RPG/RTS série, navazující na předchozí díl s názvem Disciples II: Dark Prophecy (recenze). Jeho vývojem se zabývá studio .dat, které při své práci využívá vlastní Virtual Dream engine. Hráči se v těchto hrách stávají Lordem některé z fantastických ras světa zvaného Nevendaar a bojují za prosazení vlády svého boha. Základ tvoří tři, co do stylu unikátní, frakce - Impérium, Legie Zatracených a Elfská aliance. Disciples III má sérii obohatit o řadu nových herních prvků, které hru učiní bohatší a zajímavější. Po vizuální stránce se dílo drží svých kořenů, avšak tentokrát bude kompletně (tj. jak prostředí, tak herní postavičky) ve 3D. Termín vydání zatím nebyl oznámen.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články