Ohlášení Ultimate Trainz Collection
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Ultimate Trainz Collection

27. 9. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ještě před Vánoci chtějí australští Auran dokončit a vydat speciální edici Trainz – tzv.

Ultimate Trainz Collection. Opět se v této hře pro fanoušky modelové železnice stanete šéfem dopravní společnosti elektrických vláčků, na rozdíl od původní hry má mít však nadcházející verze řadu vylepšení a přídavků. Dá se tedy mluvit částečně o expansion packu nebo spíš re-edici, neboť jestli si pamatujete na naší recenzi úplně první verze od Bergyho, byl tam dost kritizován fakt, že hra Trainz vyšla příliš brzy a neobsahovala moc herních módů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Do Ultimate Collection přibudou přídavné scénáře, nové tratě, další lokomotivy (například GP38-2, GG1, DL531). Změní se částečně i layout a novinkou bude i práce s pasažéry. Kamera se obohatí o další pohled, přibude položka "oblíbené" pro zobrazování vašich nejmilejších mašinek a do hry bude prý integrována i lepší spolupráce s downloadovacími servery (jednodušší upgrade). Zmiňovat grafické vylepšení i opravu některých starších bugů je patrně zbytečné. Ačkoliv bude Ultimate Trainz Collection distribuována jako samostatný produkt, hodlají Strategy First nabídnout majitelům původních Trainz speciální cenu, která bude odpovídat cenám obyčejných datadisků.

Než se mrknete do galerie na první obrázky, je ještě vhodné připomenout, že počeštěné Trainz (recenze) u nás distribuuje firma CD Projekt, která nyní pracuje na lokalizaci nejnovějšího Service packu. Jestli bude poskytovat nějakou slevu současným majitelům hry při nákupu Ultimate Collection, zatím není známo. Více se o hrách s vlakovou tématikou dočtete na specializovaných stránkách Trainsim.Tiscali.cz.
zdroj: GamersHell

kate

Nejnovější články