Ohlášení Combat Flight Simulator 3
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Combat Flight Simulator 3

28. 2. 2002 21:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Z mnoha nových ohlášených her z dílen Microsoftu mě, jako věrného fanouška leteckých simulátorů, nejvíce zaujal připravovaný třetí díl leteckého simulátoru Combat Flight Simulator 3.

Po dost vydařeném předchozím díle (recenze), který nás zavál do Pacifiku, se opět vrátíme nad západní Evropu. Zde si budete moci zalétat za US Air Force, RAF i německou Luftwaffe, která vám nabídne i první proudové letouny (především Me 262) té doby. Celkem si budete moci zalétat v 18 letadlech v letech 1943-1945, na které je hra situována. Pokud se ptáte proč jen na konec války, pak asi proto, že teprve tehdy došlo k masivnímu nasazení amerických letadlech nad Evropou a výrobce hry je z Ameriky... Osobně si myslím, že je to škoda, protože v té době byla převaha Spojenců nad Luftwaffe byla hodně zdrcující a síly ve hře tak asi nebudou příliš vyváženy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak se dalo čekat, vyrázných vylepšení se dočká engine, především co se týče reality povrchu. Slibované jsou i značné novinky v kampani a také vcítění se hráče do role pilota. Jak to dopadne, se uvidí asi koncem tohoto roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články