Oficiální oznámení Pro Evolution Soccer 4
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení Pro Evolution Soccer 4

1. 7. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Evropská pobočka Konami dnes oficiálně potvrdila vývoj Pro Evolution Soccer 4.

Další díl v řadě fotbalových simulátorů, které prosluly vysokou mírou realističnosti a intuitivním ovládáním, by měl vyjít pro PS2 a PC (DVD) letos na podzim. Poprvé v historii PES se plánuje též verze pro konzoli Xbox, která by se měla objevit souběžně s ostatními.

Na hře pracuje designér Shingo 'Seabass' Takatsuka a jeho tým fotbalových expertů. Výsledkem by měla být ještě větší herní rozmanitost a věrohodnost zpracování. Slíbeny jsou nové pohyby, druhy přihrávek i techniky při kopání penalty. Pojetí herního stylu každého hráče bude prý ještě individuálnější a hru rovněž obohatí rozšířené statistiky, které potěší hlavně zkušenější uživatele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Díky fotorealistické grafice si budou hvězdy světového fotbalu zase o něco podobnější, přímo ve hře pak budete moci spatřit i rozhodčí, kteří již nebudou jen neviditelnou silou v pozadí, ale skutečnými postavami, objevujícími se přímo na hřišti. Samozřejmostí se stanou přidané týmy a stadiony, více jsme o novinkách v PES4 psali v této zprávě. Trochu zvláštní je, že v tiskové zprávě není ani slovo o multiplayeru, se kterým se dříve počítalo jako s hlavní novinkou čtvrtého dílu. V naší galerii si můžete prohlédnout kvalitní sadu třinácti screenshotů a tří renderovaných obrázků. V ČR se hra objeví tradičně pod hlavičkou CD Projektu.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články